| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Once Upon a Time in the West
(1968)
Kategorite:
Perëndimor
Shkrimtari:
Sergio Donati (screenplay), Sergio Leone (screenplay), Dario Argento (from a story by), Bernardo Bertolucci (from a story by), Sergio Leone (from a story by)
Gjatesia:
175 min
Aktoret:
Claudia Cardinale, Henry Fonda, Jason Robards, Charles Bronson
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA