| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Queen of Katwe
(2016)
Kategorite:
Biografi Drame Sport
Shkrimtari:
William Wheeler (screenplay), Tim Crothers (based on the ESPN Magazine article and book by)
Gjatesia:
124 min
Aktoret:
Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong'o, Martin Kabanza
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA