| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
A Mighty Heart
(2007)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
John Orloff (screenplay), Mariane Pearl (book)
Gjatesia:
108 min
Aktoret:
Dan Futterman, Angelina Jolie, Archie Panjabi, Mohammed Afzal
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA