| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
1408
(2007)
Kategorite:
Fantazi Horror
Shkrimtari:
Matt Greenberg (screenplay), Scott Alexander (screenplay), Larry Karaszewski (screenplay), Stephen King (short story)
Gjatesia:
104 min
Aktoret:
John Cusack, Paul Birchard, Margot Leicester, Walter Lewis
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA