| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Akira(2016)
(2016)
Kategorite:
Drame Filma Indian Romance
Shkrimtari:
G. Naveen Reddy (story), G. Naveen Reddy (screenplay), G. Naveen Reddy (dialogue), V. Nagendra Prasad (lyricist), G. Naveen Reddy (lyricist)
Gjatesia:
134 min
Aktoret:
Aneesh Tejeshwar, Adithi Rao, Krishi Thapanda, Avinash
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA