| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
A Most Wanted Man
(2014)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
Andrew Bovell (screenplay), John le Carré (novel), Stephen Cornwell (additional writing)
Gjatesia:
122 min
Aktoret:
Grigoriy Dobrygin, Philip Seymour Hoffman, Homayoun Ershadi, Mehdi Dehbi
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA