| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Raaz Reboot(2016)
(2016)
Kategorite:
Filma Indian Horror Mister
Shkrimtari:
Vikram Bhatt (story and screenplay), Girish Dhamija (dialogue)
Gjatesia:
128 min
Aktoret:
Gaurav Arora, Madhu Anand Chandhock, Emraan Hashmi, Kriti Kharbanda
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA