| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Blue Ruin
(2013)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
Jeremy Saulnier
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves, Kevin Kolack
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA