| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Berlin File
(2013)
Kategorite:
Aksion Drame Thriller
Shkrimtari:
Ted Geoghegan (english dialogue), Stefanie Y. Hong (translation), Seung-wan Ryoo
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Jung-woo Ha, Suk-kyu Han, Seung-bum Ryoo, Ji-hyun Jun
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA