| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Tamjung Hong Gil-dong: Sarajin Ma-eul
(2016)
Kategorite:
Aksion
Shkrimtari:
N/A
Gjatesia:
125 min
Aktoret:
Ara Go, Bo-ra Hwang, Sung-hwa Jung, Seong-gyoon Kim
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA