| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Arrival(2016)
(2016)
Shkrimtari:
Eric Heisserer (screenplay), Ted Chiang (based on the story "Story of Your Life" written by)
Gjatesia:
116 min
Aktoret:
Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA