| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Stardust
(2007)
Kategorite:
Aventure Familjar Fantazi
Shkrimtari:
Jane Goldman (screenplay), Matthew Vaughn (screenplay), Neil Gaiman (novel)
Gjatesia:
127 min
Aktoret:
Ian McKellen, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh, David Kelly
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA