| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bad Ass
(2012)
Kategorite:
Aksion Komedi Krim
Shkrimtari:
Craig Moss, Elliot Tishman
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Danny Trejo, Charles S. Dutton, Patrick Fabian, Joyful Drake
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA