| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Heat
(2013)
Kategorite:
Aksion Komedi Krim
Shkrimtari:
Katie Dippold
Gjatesia:
117 min
Aktoret:
Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA