| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Cast Away
(2000)
Kategorite:
Aventure Drame Romance
Shkrimtari:
William Broyles Jr.
Gjatesia:
143 min
Aktoret:
Tom Hanks, Paul Sanchez, Lari White, Leonid Citer
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA