| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Invictus
(2009)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
Anthony Peckham (screenplay), John Carlin (book)
Gjatesia:
134 min
Aktoret:
Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Patrick Mofokeng
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA