| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Sinister
(2012)
Kategorite:
Horror Mister
Shkrimtari:
Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Gjatesia:
110 min
Aktoret:
Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA