| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
A Tale of Love and Darkness
(2015)
Kategorite:
Biografi Drame
Shkrimtari:
Natalie Portman (screenplay), Amos Oz (memoir)
Gjatesia:
95 min
Aktoret:
Natalie Portman, Shira Haas, Tomer Kapon, Makram Khoury
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA