| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Battle of the Damned
(2013)
Kategorite:
Aksion Aventure Horror
Shkrimtari:
Christopher Hatton
Gjatesia:
88 min
Aktoret:
Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA