| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Signal
(2014)
Shkrimtari:
Carlyle Eubank, William Eubank, David Frigerio
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Patrick Davidson, Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA