| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Golden Age
(2007)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
William Nicholson, Michael Hirst
Gjatesia:
114 min
Aktoret:
Jordi Mollà, Aimee King, Cate Blanchett, Laurence Fox
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA