| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bachelorette
(2012)
Kategorite:
Komedi Romance
Shkrimtari:
Leslye Headland (screenplay), Leslye Headland (based on the play by)
Gjatesia:
87 min
Aktoret:
Kirsten Dunst, Rebel Wilson, Lizzy Caplan, Paul Corning
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA