| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Angry Birds Movie
(2016)
Kategorite:
Aksion Animacion Aventure
Shkrimtari:
John Cohen (story by), Mikael Hed (story by), Mikko Pöllä (story by), Jon Vitti
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA