| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Django Unchained
(2012)
Kategorite:
Drame Perëndimor
Shkrimtari:
Quentin Tarantino
Gjatesia:
165 min
Aktoret:
Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA