| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Goal! The Dream Begins
(2005)
Kategorite:
Drame Romance Sport
Shkrimtari:
Mike Jefferies (story), Adrian Butchart (screenplay), Dick Clement (screenplay), Ian La Frenais (screenplay), Mike Jefferies (screenplay)
Gjatesia:
118 min
Aktoret:
Leonardo Guerra, Tony Plana, Miriam Colon, Kuno Becker
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA