| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Now You See Me 2
(2016)
Kategorite:
Aksion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Ed Solomon (screenplay), Ed Solomon (story by), Peter Chiarelli (story by), Boaz Yakin (based on characters created by), Edward Ricourt (based on characters created by)
Gjatesia:
129 min
Aktoret:
Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA