| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Birth of a Nation
(2016)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
Nate Parker (screenplay), Nate Parker (story by), Jean McGianni Celestin (story by)
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Nate Parker, Armie Hammer, Penelope Ann Miller, Jackie Earle Haley
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA