| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Trolls(2016)
(2016)
Kategorite:
Animacion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Jonathan Aibel (screenplay), Glenn Berger (screenplay), Erica Rivinoja (story by), Thomas Dam (based on the Good Luck Trolls created by)
Gjatesia:
92 min
Aktoret:
Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA