| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Kabul Express
(2006)
Kategorite:
Aksion Drame Filma Indian
Shkrimtari:
Kabir Khan, Sandeep Srivastava (additional dialogue)
Gjatesia:
105 min
Aktoret:
John Abraham, Arshad Warsi, Salman Shahid, Hanif Hum Ghum
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA