| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Arthur Christmas
(2011)
Kategorite:
Animacion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Peter Baynham (screenplay), Sarah Smith (screenplay)
Gjatesia:
97 min
Aktoret:
James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA