| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Like Stars on Earth
(2007)
Shkrimtari:
Amole Gupte (dialogue & screenplay), Amole Gupte (story)
Gjatesia:
165 min
Aktoret:
Darsheel Safary, Aamir Khan, Tanay Chheda, Sachet Engineer
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA