| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Invisible Woman
(2013)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
Abi Morgan, Claire Tomalin (book)
Gjatesia:
111 min
Aktoret:
Felicity Jones, John Kavanagh, Tom Attwood, Susanna Hislop
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA