| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Strangers
(2008)
Kategorite:
Horror Mister Thriller
Shkrimtari:
Bryan Bertino
Gjatesia:
86 min
Aktoret:
Alex Fisher, Peter Clayton-Luce, Scott Speedman, Liv Tyler
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA