| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Elite Squad: The Enemy Within
(2010)
Kategorite:
Aksion Drame Krim
Shkrimtari:
Bráulio Mantovani (screenplay), Bráulio Mantovani (story), José Padilha (screenplay), José Padilha (story), Rodrigo Pimentel (story)
Gjatesia:
115 min
Aktoret:
Wagner Moura, Irandhir Santos, André Ramiro, Milhem Cortaz
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA