| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The King's Speech
(2010)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
David Seidler (screenplay)
Gjatesia:
118 min
Aktoret:
Colin Firth, Helena Bonham Carter, Derek Jacobi, Robert Portal
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA