| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Leningrad
(2009)
Kategorite:
Drame Lufte
Shkrimtari:
Aleksandr Buravskiy
Gjatesia:
110 min
Aktoret:
Mira Sorvino, Armin Mueller-Stahl, Olga Sutulova, Gabriel Byrne
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA