| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Scott Pilgrim vs. the World
(2010)
Kategorite:
Aksion Fantazi Komedi
Shkrimtari:
Michael Bacall (screenplay), Edgar Wright (screenplay), Bryan Lee O'Malley (Oni Press graphic novels)
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Michael Cera, Alison Pill, Mark Webber, Johnny Simmons
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA