| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Nomad: The Warrior
(2005)
Kategorite:
Drame Histori Lufte
Shkrimtari:
Rustam Ibragimbekov
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Kuno Becker, Jay Hernandez, Jason Scott Lee, Doskhan Zholzhaksynov
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA