| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Magnificent Seven
(2016)
Shkrimtari:
Akira Kurosawa (based on the screenplay by), Shinobu Hashimoto (based on the screenplay by), Hideo Oguni (based on the screenplay by), Richard Wenk (screenplay), Nic Pizzolatto (screenplay)
Gjatesia:
133 min
Aktoret:
Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA