| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Rage
(2014)
Kategorite:
Aksion Krim Thriller
Shkrimtari:
Jim Agnew, Sean Keller
Gjatesia:
92 min
Aktoret:
Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA