| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Jannat 2
(2012)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
Kapil Chopra, Sanjay Masoom (dialogue)
Gjatesia:
150 min
Aktoret:
Mohammed Zeeshan Ayyub, Viren Basoya, Manish Chaudhary, Esha Gupta
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA