| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Blind Side
(2009)
Kategorite:
Biografi Drame Sport
Shkrimtari:
John Lee Hancock, Michael Lewis (book)
Gjatesia:
129 min
Aktoret:
Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Jae Head
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA