| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Equalizer
(2014)
Kategorite:
Aksion Krim Thriller
Shkrimtari:
Richard Wenk, Michael Sloan (television series), Richard Lindheim (television series)
Gjatesia:
132 min
Aktoret:
Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA