| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Kubo and the Two Strings
(2016)
Shkrimtari:
Marc Haimes (screenplay), Chris Butler (screenplay), Shannon Tindle (story by), Marc Haimes (story by)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Charlize Theron, Art Parkinson, Ralph Fiennes, George Takei
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA