| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Dorian Gray
(2009)
Kategorite:
Drame Fantazi Thriller
Shkrimtari:
Toby Finlay, Oscar Wilde (novel)
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Ben Barnes, John Hollingworth, Cato Sandford, Pip Torrens
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA