| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Home of the Brave
(2006)
Kategorite:
Aksion Drame Lufte
Shkrimtari:
Mark Friedman (screenplay), Mark Friedman (story), Irwin Winkler (story)
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Brian Presley, 50 Cent
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA