| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Manuale d'amore
(2011)
Kategorite:
Drame Komedi Romance
Shkrimtari:
Vincenzo Cerami (story), Ugo Chiti (screenplay), Giovanni Veronesi (screenplay)
Gjatesia:
116 min
Aktoret:
Carlo Verdone, Luciana Littizzetto, Silvio Muccino, Sergio Rubini
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA