| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Second in Command
(2006)
Kategorite:
Aksion Lufte Thriller
Shkrimtari:
Jonathan Bowers (screenplay), David L. Corley (screenplay), Jayson Rothwell (screenplay), Jonathan Bowers (story), David L. Corley (story), Milton Bearden (story)
Gjatesia:
92 min
Aktoret:
Jean-Claude Van Damme, Julie Cox, Alan McKenna, William Tapley
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA