| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Capote
(2005)
Kategorite:
Biografi Drame Krim
Shkrimtari:
Dan Futterman (screenplay), Gerald Clarke (book)
Gjatesia:
114 min
Aktoret:
Allie Mickelson, Kelci Stephenson, Philip Seymour Hoffman, Craig Archibald
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA