| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bridge of Spies
(2015)
Kategorite:
Drame Histori Thriller
Shkrimtari:
Matt Charman, Ethan Coen, Joel Coen
Gjatesia:
142 min
Aktoret:
Mark Rylance, Domenick Lombardozzi, Victor Verhaeghe, Mark Fichera
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA